Βιβλία που έχω εκδώσει

Στην προσπάθεια μου να μάθει όλος ο κόσμος για το χτίσιμο με πέτρα δημιούργησα και έκδωσα το βιβλίο μου με τίτλο "Μάθε να κτίζεις Πέτρα" βλέποντας την ανταπόκριση που είχε στο κόσμο αποφάσισα και δημιούργησα και το δεύτερο βιβλίο μου "Παλαιά Πέτρινα Καμπαναριά της Κρήτης" με σκοπό ο κόσμος να αρχίσει να μαθαίνει τα δημιουργήματα της πέτρας που τόσα χρόνια κοσμούν τις εκκλησίες μας.

Παλαιά
Πέτρινα Καμπαναρία
της Κρήτης

 

Το βιβλίο καταγράφει τα Πέτρινα Καμπαναριά που βρίσκονται σε όλη τη Κρήτη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και με στοιχεία τόσο για την κατασκευή άλλα και την χρονολογία κατασκευής τους.

Μάθε να κτίζεις Πέτρα

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ιδιαίτερα πλούσιο εγχειρίδιο για το σωστό κτίσιμο της πέτρας. Με τρόπο ιδιαίτερα περιγραφικό και αναλυτικό, αναλύει το χτίσιμο της πέτρας, τις ιδιαιτερότητες διαφορετικών ειδών πετρωμάτων, αλλά και κτισμάτων, ενώ δίνει και πλούσιες οδηγίες για αρχάριους, αλλά και συμβουλές για τους τεχνίτες της πέτρας.

Τα βιβλία μου

μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε συγκεκριμένα βιβλιοπωλεία

σε όλη την Ελληνική επικράτεια

Αθήνα  Γενικός  Αντιπρόσωπος  - Bιβλιοπωλείο:  "Παρ ημιν"   Tζανακάκης   Ελευθέριος Χαριλάου  Τρικούπη  11  T:  210 381 1201  πώληση  λιανική  χονδική

Εναντι νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Τηλ  28410 82076

© 2014 layout