μαστρομανώλης

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean

6937032422

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019

  • στη Σητεία από   Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου  έως  Σάββατο  22  Σεπτεμβρίου . (για πληροφορίες υπεύθυνος 69337032422 ) .

Στο  σεμινάριο  θα  υπάρχει  και  δεύτερος  Μάστορας για  βοήθεια.  

Για  τη  δήλωση   συμμετοχής   και  περισσότερες  πληροφορίες   στο  τηλέφωνο   6937 032  422.

Σας   ενημερώνουμε  ότι  στο  σεμινάριο   η  διατροφή  είναι   πλήρης.

Μην  ξεχνάτε  όσοι  έλθετε  εκτός  Κρήτης  πάντα  ταξιδεύουμε   με  ΑΝΕΚ  και  BLUE  STAR  FERIES .

( γιατί  και  αυτοί  μας  δίνουν  απλόχερα  τη βοήθεια  τους)

blue_star_logo_www_newcolor_out.jpg

Το καλοκαίρι   που μας  έρχεται θα  είναι  το  τελευταίο  που θα διδάξω  τα εβδομαδιαία  σεμινάρια

Μέχρι  σήμερα  είμαι  77 χρονών. 53 χρόνια κτίζω  πέτρα  και 37 χρόνια διδάσκω  ασταμάτητα  το σωστό κτίσιμο  της . Η ευθύνη και η ένταση που έχω  στο κάθε  σεμινάριο  είναι  πολύ μεγάλη. Σε  αυτά  τα  37 χρόνια  που δίδαξα  την πέτρα όλοι οι μαθητές  μου  ήταν εξαιρετικά  παιδιά  λες  και τα είχα  διαλέξει έναν  προς έναν  και με  έκαναν  υπερήφανο.  Τα βλέπω  σαν  παιδιά  μου.  Όμως έφτασε η ώρα να σταματήσω. Πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε για τα σεμινάρια και πότε θα κάνω το επόμενο και διαμαρτύρονται επειδή τους πληροφορώ ότι θα σταματήσω να διδάσκω από το 2019.

Τα τελευταία 2 χρόνια που έβλεπα ότι οι δυνάμεις μου σύντομα δεν θα μου επέτρεπαν να συνεχίσω προσπάθησα να βρώ κάποια βοήθεια για να μήν αφήσω το έργο της διδασκαλίας της πέτρας να χαθεί γιατί μόνος μου πια δεν μπορώ.

Η λύση είναι να μπορέσω να βρώ ένα μάστορα από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας που θα έχει τη δυνατότητα και την τεχνική να με βοηθήσει σπάζοντας την πέτρα με την βαριά και με το σφυρί. Εαν βρεθεί θα μπορέσω να συνεχίσω τα σεμινάρια. Εαν κάποιος μάστορας από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας επιθυμεί να βοηθήσει παρακαλώ να με ενημερώσει τηλεφωνικώς στο 6937032422.

Έτσι όμως το κόστος συμμετοχής στα μελλοντικά σεμινάρια θα αυξηθεί και λόγω του ότι οι μαθητές είναι επί το πλείστον φοιτητές και άνεργοι ζήτησα από την ΑΝΕΚ Lines και BLUE STAR FERRIES να συνεχίσουν την χορηγία που απλόχερα μου είχαν δώσει και το αίτημα μου έγινε δεκτό. Τους ευχαριστούμε γιαυτό και εγώ και οι υποψήφοι μαθητές που θα απολαύσουν την έκπτωση αυτή.

Με τους παραπάνω τρόπους θα μπορέσουμε να αυξήσουμε και τον αριθμό των συμμετοχόντων καλύπτοντας την μεγάλη ανάγκη μάθησης που υπάρχει.

Τα  βιβλία  μου  είναι  το "ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΤΙΖΕΙΣ  ΠΕΤΡΑ"  μεταφρασμένο στα Γερμανικά   Aγγλικά  και τo "ΠΑΛΑΙΑ  ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ"    μεταφρασμένο  στα ρώσικα  αυτό  το βιβλίο  δεν  πρέπει να λήψει  από καμία  βιβλιοθήκη   φιλοξενεί   τα αριστουργήματα  των  παλαιών  μαστόρων.  

Τα βιβλία μου

μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε συγκεκριμένα βιβλιοπωλεία

σε όλη την Ελληνική επικράτεια

Εναντι νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Τηλ  28410 82076

Αθήνα  Γενικός  Αντιπρόσωπος  - Bιβλιοπωλείο:  "Παρ ημιν"   Tζανακάκης   Ελευθέριος Χαριλάου  Τρικούπη  11  T:  210 381 1201  πώληση  λιανική  χονδική

 

Όλοι  μας  ταξιδεύουμε  με ΑΝΕΚ LINES και  

ΒLUE STAR FERRIES γιατί  έχουν  κοινωνικό  πρόσωπο!

Γιατί   απλώνουν  "αληθινά"  το χέρι   τους   στους  μη  έχοντες .

Η ANEK LINES και η BLUE STAR FERRIES συνεργάζονται πραγματοποιώντας συνδυασμένα δρομολόγια από πλοία των δύο εταιρειών στις γραμμές Ηρακλείου και Χανίων διασφαλίζοντας την καλή και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των επιβατών και των εμπορευμάτων στην Κρήτη, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.»